Skip to content

Gapyeong: The Stay Healing Park

A restorative wellness retreat that reinforces the relationship between nature, architecture and human connection

Gapyeong: The Stay Healing Park

The Stay Healing Park is an example of how a symbiotic relationship between architecture and landscape can improve health and wellness in all communities.

The site is located in a healing resort in the mountains around Gapyeong outside Seoul. The client wished to develop a showcase development in which visitors can experience the lifestyle brand associated with the retail company group.

Heta developed a strategic vision and concept design for the mountain wellness resort including a luxury hotel, 150 apartments and 12 villas, set in a forested riverine environment. The design process began by defining a strategic vision for the wider site. This involved the relocation of the main access road to reduce congestion and greening the central access for a more inviting visitor experience.

Project Details

  • Category: Architecture / Interiors Design / Design Advisory
  • Location: S. Korea
  • Status: Active

Mountain resort hotel,
apartments and villas
set in a forested
riverine landscape.

masterplan
Mountain view

Heta Contact

Paul Dosanjh

Heta Contact

We use cookies to give you the best experience of using this website. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Please read our Cookie Policy for more information.